Acasă Social VIDEO// Chișinăuenii, nemulţumiţi de şantierele de pe străzile oraşului

VIDEO// Chișinăuenii, nemulţumiţi de şantierele de pe străzile oraşului

0

Ne-a cam prins sărbătoarea cu casa nemăturată. O spun cetăţenii Chişinăului nemulţumiţi de şantierele de pe bulevardele oraşului.

Primarul Ion Ceban a promis că lucrările de pe străzile Puskin si Bănulescu Bodoni vor fi gata până la hram, dar nu a fost aşa. De vină ar fi noul coronavirus. 

Potrivit autorităţilor, directorul comapaniei care se ocupa de reparaţii a murit din cauza Covid 19 iar lucrările au fost întârziate.

„Este vorba de decesul de covid a antreprenorului general, care a perturbat pe o perioadă de două trei săptămâni, activitatea în teren. Că există contracte , care trebuiesc activate care au muncit şi care s-au împrăştiat”, a declarat edilul Capitalei, Ion Ceban.

Reparaţiile pe străzile Puşkin şi Bănulescu- Bodoni au început în august.

„Odată ce aţi traversat zebra, aveţi două opţiuni. Fie vă continuaţi drumul pe şantier sau treceţi de cealaltă parte. Totuşi dacă aveţi nevoie să intraţi în acest magazine, ve-ţi fi nevoiţi să înfruntaţi pietrişul, nisipul  şi să vă murdăriţi papucii”, o spune reporterul Tvr.

Locuitorii Chişinăului au motive de nemulţumire.

„O să construiască până nici noi nu o să fim şi copii, strănepoţi şi o să repare, o să repare, dar finiş nu vedem. Este o surpriză dacă nu ştiu unde se desfăşoară reparaţia. Desigur eu vreau, dacă ar face mai repede”.

Şi strada Ion Creangă este în şantier desi lucrătile au inceput în 2018. Autororităţile se scuză şi spun că sunt proceduri birocratice complicate.

tvrmoldova.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.