Acasă Social Atenție, călători: Activitatea punctului de trecere Cahul-Oancea, sistată

Atenție, călători: Activitatea punctului de trecere Cahul-Oancea, sistată

0

Activitatea punctului de trecere a frontierei Cahul-Oancea va fi sistată, în această dimineață, pentru câteva ore. Despre aceasta a informat călătorii Serviciul Vamal, care le-a recomandat șoferilor și pasagerilor să opteze pentru alte puncte de trecere.

„În atenția călătorilor! Activitatea va fi sistată la punctul de trecere Cahul-Oancea. Astăzi, 08 noiembrie, în intervalul de timp 10:00-12:00, în postul vamal Cahul va fi deconectată energia electrică și generatorul la necesitatea efectuării unor lucrări de reparație. 
Prin urmare în acest interval de timp, va fi sistată activitatea postului vamal. În aceste condiții, îndemnăm călătorii care și-au planificat traversarea frontierei prin punctul de trecere Cahul-Oancea să opteze pentru un alt punct de trecere din apropiere. Mulțumim pentru înțelegere”, se arată în mesajul Serviciului Vamal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.