Acasă Social VIDEO // Tânăr, surprins cum fuge cu un iPhone furat de la...

VIDEO // Tânăr, surprins cum fuge cu un iPhone furat de la un curier

0

Un tânăr de 18 ani a fost surprins de camerele de luat vederi cum fuge cu un telefon pe care l-a sustras de la un curier. Incidentul a avut loc în seara de 17 ianuarie, în curtea unui bloc pe str. Valea Crucii.

Imediat după aceasta, victima, un tânăr de 22 de ani, a apelat la poliție. Acesta a declarat oamenilor legii veniți la fața locului că a fost jefuit, fiindu-i sustras telefonul mobil de model ”iPhone”. 

În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit că tânărul activează în calitate de curier la un magazin de telefonie mobilă, iar clientul care a făcut comanda dată a indicat că dorește să fie contactat pentru a se întâlni în curtea blocului și a lua comanda.  Ajuns la locul indicat de tânăr, de el s-a apropiat un individ care s-a prezentat ca clientul care a făcut comanda, ulterior în mod deschis i-a sustras sacoșa în care se afla telefonul mobil, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 10.480 lei.

Ca urmare a  măsurilor operativ-investigative, întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală a IP Botanica de comun cu angajații din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat, reținut și escortat la inspectorat. În urma audierilor, tânărul și-a recunoscut vina, declarând că a sustras telefonul pentru a-l folosi în scop personal.

Tânărul este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf, iar pentru fapta comisă el riscă închisoare de la 5 la 7 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.