Acasă Articol comercial FOTO // Un tânăr de 20 de ani a câștigat la loterie...

FOTO // Un tânăr de 20 de ani a câștigat la loterie 777 777 de lei după un vis profetic Ⓟ

0

Vis realizat cu viteză fulgerătoare! Un tânăr din satul Chioselia Mare, raionul Cahul, a visat că a câștigat o sumă importantă la loterie. Acesta a decis să verifice imediat cât e de adevărat visul său, așa că a cumpărat două bilete „Șeptarul de Aur”, în tiraj nou, de la chioșcul de ziare Moldpresa. În unul dintre bilete, favoritul destinului a găsit premiul de top – suma fantastică de 777 777 de lei.

Norocosul este Alex Balu, care momentan locuiește la Chișinău și nu are un post de muncă. Tânărul de 20 de ani a spus că, după ce a descoperit câștigul, a trăit emoții puternice de șoc și fericire.

„Emoții, bucurie, fericire! Nu am fost niciodată atât de fericit, eram foarte șocat. Chiar nu m-am așteptat ca visele se pot transforma realitate atât de repede”, și-a împărtășit emoțiile câștigătorul premiului din 6 de 7.

Băiatul a decis deja cum va cheltui această sumă frumoasă.

„În primul rând, îmi voi ajuta familia. Vom cumpăra un tractor pentru tatăl meu. Cu o parte din bani îmi voi cumpăra un automobil, pentru că mi-l doresc de foarte mult timp. Am visat demult la o mașină. Vin sărbătorile, voi oferi cadouri”, a adăugat Alex.

Bestsellerul Loteriei Naționale – biletul „Șeptarul de Aur”, în noua ediție – păstrează și pentru tine câștiguri uluitoare de până la 777 777 de lei. Ascultă-ți intuiția și înarmează-te cu noroc!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.