Acasă Social Valeriu Cojocaru, șeful IP Bălți, a fost suspendat din funcție

Valeriu Cojocaru, șeful IP Bălți, a fost suspendat din funcție

0

Șeful Inspectoratului de Poliție Bălți, comisarul – șef Valeriu Cojocaru, a fost luni, 20 septembrie 2021, suspendat din funcție, relatează Inspectoratul General al Poliției. Valeriu Cojocaru a fost suspendat din funcția publică cu statut special, în temeiul art. 35, alin.  (1) lit. a)  a Legii privind funcționarul public cu statut special din cadrul Ministerului Afacerilor Interne nr. 288 din anul 2016, pe perioada reținerii, arestului preventiv sau arestului la domiciliu al funcționarului.

„Conducerea IGP nu va tolera nici cea mai mică abatere de la respectarea legii din partea angajaților Poliției, indiferent de funcția pe care aceștia o dețin. Intransigența în aplicarea și respectarea legii începe în primul rând de la noi înșine, altfel nu vom putea vorbi despre Poliție ca despre o instituție integră, eficientă și respectată de către cetățeni”, se arată în comunicat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.