Acasă Social FOTO// Vezi ce-au găsit angajaţii serviciilor abilitate din cadrul Penitenciarului nr.11-Bălți

FOTO// Vezi ce-au găsit angajaţii serviciilor abilitate din cadrul Penitenciarului nr.11-Bălți

0

Pe parcursul zilei de ieri, 21 august 2020, angajaţii serviciilor abilitate din cadrul Penitenciarului nr.11-Bălți au curmat o tentativă de introducere a obiectelor interzise în instituție.

Astfel, la ora 14:45,  la punctul de trecere și control, în carcasa unui frigider, transmis ca donație de către cetățeanul în vârstă de 43 de ani originar din municipiul Bălți, au fost depistate: 25 telefoane mobile, o cartelă Sim, un stick de memorie și 8 cabluri USB.

Prin urmare, eforturile persoanei civile de a introduce obiecte interzise în penitenciar, s-au dovedit a fi fără succes.

Pe marginea cazului respectiv au fost acumulate materialele necesare și sesizați angajații Inspectoratului de Poliție, pentru stabilirea circumstanțelor și adoptarea unei hotărâri.

ANP nu tolerează pătrunderea și păstrarea în locurile de detenţie a substanțelor și obiectelor interzise, iar persoanele care introduc substanțe interzise riscă să se aleagă cu dosar penal care presupune pedeapsă cu amendă sau privaţiune de libertate.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.