Acasă Articol comercial Un tată a 10 copii își va reface casa arsă datorită câștigului...

Un tată a 10 copii își va reface casa arsă datorită câștigului de 500 000 lei în biletul Cash x 10 Ⓟ

0

Ghinionul se poate transforma, cu ușurință, în Noroc datorită biletelor Loteriei Naționale. De acest lucru s-a convins și Iurie Saidaliev din Șoldănești, care a câștigat jumătate de milion de lei cu biletul ”Cash x10”. El consideră că acest câștig e o binecuvântare, având în vedere că, acum un an, casa familiei Saidaliev a ars în totalitate.

Iurie are 10 copii, 16 nepoți și lucrează în domeniul construcțiilor. Bărbatul de 51 de ani a procurat biletul norocos de la o stație PECO, iar simbolul ”50 000 de lei x10” i-a marcat viața în totalitate.

”Eu consider că acest câștig ne-a întors ceea ce am pierdut. Acum suntem fără casă și vrem să construim una ca să avem unde locui”, a povestit norocosul.

De asemenea, Iurie a spus că va oferi câte un dar copiilor și nepoților, iar 10% din câștig va fi investit în acte de caritate.

Încercați-vă norocul cu expertul în matematică, ”Cash x10”, care este gata să vă ofere câștiguri de până la 500 000 de lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.