Acasă Justiţie ULTIMA ORĂ! Ședință extraordinară a CSP, amânată din lipsă de cvorum

ULTIMA ORĂ! Ședință extraordinară a CSP, amânată din lipsă de cvorum

0

Ședință extraordinară a extraordinară a Consiliului Superior al Procurorilor (CSP), care urma să aibă loc în jurul orei 19:00, a fost amânată din lipsă de cvorum. Un anunț în acest sens a fost făcut public de către ministrul Justuției, Sergiu Litvinenco. Următoarea ședință ar urma să aibă loc miercuri 6 octombrie, ora 10:00.

„Ne-am convocat, am fost 7 membri și am constat lipsa cvorumului. Mâine la 10:00 ne vom convoca în ședință CSP pentru a selecta un procuror la funcția de procuror general interimar”, a declarat ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco.

Ce ține de numele potențialilor candidați, Litvinenco a spus că a avut loc un „schimb de opinii” între membrii CSP prezenți la ședință, însă el nu a primit acordul altor colegi pentru a divulga numele acestora.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.