Acasă Justiţie ULTIMA ORĂ! Procurorul general interimar: Dosarul Kuliokul va fi supus controlului

ULTIMA ORĂ! Procurorul general interimar: Dosarul Kuliokul va fi supus controlului

0

Procesul penal inițiat după imaginile video în care fostul lider al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Plahotniuc, îi transmite o pungă neagră ex-președintelui R. Moldova, Igor Dodon, și care nu a avut o finalitate, va fi supus verificărilor. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gradă de către procurorul general interimar, Dumitru Robu.

„După cum am menționat și în comunicatul Procuraturii Generale din 13 octombrie curent, vor fi supuse controlului toate dosarele penale și procesele penale care prezintă un interes sporit pentru societate, inclusiv și procesul menționat de dumneavoastră”, a declarat Dumitru Robu.

În anul 2020, pe acest caz, Procuratura Generală (PG) anunța că a pornit un proces penal în baza denunțurilor depuse de către Andrei Năstase, pe atunci, președinte PPDA, și Iurie Reniță, care exercita funcția de deputat. 

Ulterior, PG preciza că nu va iniția un dosar penal pentru că este imposibil de determinat ce se afla în acea pungă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.