Acasă Istorii din spatele culisei ULTIMA ORĂ! Pagina de facebook a lui Chicu a fost ȘTEARSĂ, iar...

ULTIMA ORĂ! Pagina de facebook a lui Chicu a fost ȘTEARSĂ, iar consilierul său pe comunicare, Vitalie Dragancea ar fi PLECAT din funcție

0

Vrei să cauți pagina de facebook a premierului Ion Chicu? Ei bine ia-o de unde nu-i! În dimineața zilei de astăzi, s-a constatat că pagina oficială Prim-ministrului a dispărut.

Nu se cunoaște deocamdată ce a stat la baza acestei dispariții misterioase, ar instituția nu a venit deocamdată cu o explcație în acest sens.

Un alt detaliu în posesia căruia a intrat portalul SafeNews.md este faptul că consilierul pe comunicare a lui Chicu, Vitalie Dragancea a plecat din funcție, de curând.

Contactat telefonic, Vitalie Dragancea nu a răspuns la telefon pentru a comenta zvonul.

Amintim că acum câteva zile, Premierul R. Moldova, Ion Chicu, a declarat, în cadrul ediției din 2 iulie a emisiunii „Puterea a patra” de la N4, că nu exclude că și-ar putea da demisia, susținând că „se blochează conștient activitatea Guvernului”

SafeNews.md menționează că ședința de astăzi a Parlamentului, care începe la ora 10.00, ar putea avea cvorumul necesar pentru declanșarea procedurii de asumare a răspunderii Guvernului. Asta pentru că în R. Moldova a revenit deputatul Ștefan Gațcan, care este cel de-al 51-a deputat al majorității PSRM-PD, plus independentul Alexandru Oleinic.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.