Acasă Istorii din spatele culisei ULTIMA ORĂ// CNA – nou FOCAR de Covid-19: 6 persoane infectate

ULTIMA ORĂ// CNA – nou FOCAR de Covid-19: 6 persoane infectate

2

După Procuratura Anticorupție și Procuratura General, în capitală a apărut un nou focar cu infecție de Covid-19. Potrivit surselor SafeNews.md în cadrul Centrului Național Anticorupție au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus, 6 persoane.

Sursa portalului nostru, care a solicitat păstrarea anonimatului, a povestit că este vorba despre 3 ofițeri de urmărire penală, 2 ofițeri de investigație, dar și adjutantul Directorului CNA.

Nu se cunoaște deocamdată, care este cifra reală a celor infectați, dar și măsurile luate de instituției. Până la această oră, reprezentanții Centrului Național Anticorupție nu au venit cu o reacție în acest sens.

Amintim că presa a scris anterior că și Procuratura Anticorupție, care împarte cu CNA același sediu, dar și Procuratura Generală au devenit adevărate focare al virusului Covid-19.

MAI MULTE DETALII: EXCLUSIV// Situația de la Procuratura Anticorupție se AGRAVEAZĂ. Cel puțin 5 persoane INFECTATE cu COVID-19

După ce portalul SafeNews.md a scris și despre infectarea a șase procurori din oficiului central al PA. Drept urmare a materialelor, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, semnase și un ordin cu privire la asigurarea testării organizate la COVID-19 a tuturor angajaților acestei procuraturi specializate. Un astfel de ordin, cu privire la testarea organizată, însă nu a fost emis și pentru angajații din cadrul PG.

CITEȘTE ȘI: ULTIMA ORĂ// Ați 5 procurori din cadrul PG – testați pozitiv cu Covid-19 în doar două zile

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.