Acasă Istorii din spatele culisei Sfârșit tragic: Separatiștii ar fi provocat decesul unui pescar

Sfârșit tragic: Separatiștii ar fi provocat decesul unui pescar

0

Un bărbat ar fi murit în apele râului Nistru, după ce ar fi fost gonit de către așa-zișii grăniceri din regiunea transnistreană. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, iar Poliția Republicii Molova a fost anunțată despre depistarea cadavrului, în jurul orei 15:00, pe malul Nistrului, de către o femeie, care ar fi zis că este angajată al așa-ziselor organe de forță de la Tiraspol și a solicitat să fie anunțate rudele victimei.

Sursele Deschide.MD, apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, ne-au comunicat că victima ar fi un bărbat în vârstă de 47 de ani, originar din localitatea Răscăieți, raionul Ștefan Vodă.

Preliminar s-a stabilit că bărbatul, împreună cu un consătean de 43 de ani, ieri, 11 mai, ar fi mers la pescuit pe râul Nistru cu o barcă confecționată artizanal dintr-un pneu de tractor. 

Cei doi ar fi ajuns cu barca improvizată la o distanță de aproximativ 20 de metri de malul stâng, când ar fi văzut pe mal patru „gărniceri” separatiști care le-au cerut să se apropie de mal. 

Unul dintre cei patru așa-ziși „grăniceri”, care se aflau pe malul stâng, văzând că cei doi pescari refuză să se conformeze solicitării, le-a dat indicație altor doi să sară în apă după ei.

Pescarii s-au speriat de faptul că cei doi „grăniceri” separatiști înoată spre ei, au sărit în apă și au început a înota spre malul drept pentru a scăpa de urmăritori.

Unul dintre ei, mai exact cel în vârstă de 43 de ani, a reușit să treacă râul Nistru în înot, iar când a ajuns pe malul drept, și-a văzut colegul zăcând nemișcat la pământ pe celălalt mal al Nistrului, iar cele patru persoane îmbrăcate în uniforme militare erau în jurul său și ar fi încercat să-i facă respirație artificială.

În acest caz oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și cauzele exacte ale decesului bărbatului de 47 de ani. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.