Acasă Sport Tot mai multe naționale de fotbal anunță că refuză să joace meciurile...

Tot mai multe naționale de fotbal anunță că refuză să joace meciurile cu Rusia din competițiile internaționale

0

Luni, mai multe federații europene de fotbal au anunțat că nu vor juca niciun fel de meci cu Rusia în contextul actual.

Țara Galilor, Scoția, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Elveția și Albania au urmat exemplul Angliei, Cehiei, Suediei și Poloniei, refuzând să întâlnească Rusia în orice competiție de fotbal, anunță CNN.

Federația Elvețiană de Fotbal a anunțat că decizia sa se va extinde și pentru UEFA Women’s Euro 2022, unde ar urma să joace împotriva Rusiei pe 9 iulie.

Federația scoțiană a anunțat că președintele său, Rob Petrie, a trimis „un mesaj de sprijin, prietenie și unitate” omologului său de la federația din Ucraina. Cele două națiuni urmează să se întâlnească la sfârșitul lunii martie în play-off-ul pentru CM 2022.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.