Acasă Sport Sheriff Tiraspol a fost eliminată la penalty-uri din Liga Europei

Sheriff Tiraspol a fost eliminată la penalty-uri din Liga Europei

0

Sheriff Tiraspol a fost eliminată la penalty-uri de irlandezii de la Dundalk și ratează un meci cu surpriza competiției, KI Klaksvik din Insulele Feroe, în play-off-ul Ligii Europa.

Totul a început bine pentru Sheriff în meciul cu echipa care este pe locul 3 în Irlanda după 12 etape. 

Singurul moldovean din teren, fundașul Veaceslav Posmac, a deschis scorul în minutul 8, cu o lovitură de cap după un corner executat de ucraineanul Bliznichenko. Irlandezii au egalat în prelungirile primei reprize. 

Murray a înscris, de asemenea, cu o lovitură de cap. Învingătoarea s-a decis la seria penalty-urilor. La Sheriff au transformat Kapic, Veloso și Parra, dar a ratat nigerianul Obilor.

„Nu am meritat calificarea. Dundalk a jucat mai rapid, a câștigat mai multe dueluri aeriene. La seria penalty-urilor e loterie, dar timp de 120 de minute irlandezii au jucat mai bine”, a recunoscut antrenorul echipei Sheriff, Zoran Zekic.

Dundalk va întâlni în play-off-ul Ligii Europa echipa din Insulele Feroe, KI Klaksvik, care a umilit-o pe Dinamo Tbilisi cu 6-1. Meciul va avea loc în Irlanda pe 1 octombrie.

ipn.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.