Acasă Sport Echipa spaniolă FC Sevilla a cucerit pentru a șasea oară trofeul Ligii...

Echipa spaniolă FC Sevilla a cucerit pentru a șasea oară trofeul Ligii Europei

0

Echipa spaniolă FC Sevilla a cucerit pentru a șasea oară trofeul Ligii Europei. Într-o finală dramatică, andaluzii au învins formația Internazionale Milano cu 3-2.

Prima repriză a meciului disputat la Koln, în Germania, a fost una superbă. Deja în minutul 3, „nerazzurri” au obținut un penalty, după ce Romelu Lukaku a fost faultat în careu de Diego Carlos. Tot atacantul belgian a transformat lovitura de la punctul cu var.
FC Sevilla a răspuns repede. Luuk de Jong a înscris din centrarea căpitanului Jesus Navas, în minutul 12. Gruparea andaluză a preluat conducerea în minutul 33, când acelaşi de Jong a înscris cu capul, după lovitura liberă executată de Banega. Inter a egalat imediat prin Diego Godin, care a marcat după încă o fază fixă.

În repriza secundă, Lukaku a ratat o ocazie imensă de a-și readuce echipa în avantaj, iar în minutul 74 FC Sevilla a înscris golul decisiv. La o altă fază fixă, Diego Carlos a reluat din „foarfecă”, iar mingea a fost deviată în propria poartă de Romelu Lukaku.

FC Sevilla a triumfat în Liga Europei după o pauză de patru ani. Internazionale Milano a cucerit acest trofeu de trei ori, ultima dată în 1998.

publika.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.