Acasă Sport Sergio Ramos e hotărât să plece de la Real Madrid. Ce scriu...

Sergio Ramos e hotărât să plece de la Real Madrid. Ce scriu englezii

0

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, e hotărât să plece de la gruparea Blanco. Stoperul echipei lui Zinedine Zidane și al naționalei Spaniei nu a ajuns la un numitor comun cu șefii lui Real Madrid pentru a-și prelungi contractul, iar Daily Mail susține azi că Manchester United și Paris Saint-Germain sunt grupările la care ar putea să joace din vară, transmite SafeNews.md cu referire la digisport.ro.

Cu peste 650 de partide în tricoul trupei de pe Santiago Bernabeu, Sergio Ramos (34 de ani) a sperat că va avea înțelegere totală din partea factorilor decidenți ai gigantului din La Liga, care-i vor oferi o prelungire a contractului cu toate solicitările sale.

„Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid, nu mai există nicio șansă să rămână, nu mai e cale de întoarcere”

Dorințele fotbalistului crescut de Sevilla nu s-au îndeplinit, iar potrivit jurnalistului spaniol Josep Pedrerol, nu mai există nicio șansă să se ajungă la o înțelegere.

„Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid, nu mai există nicio șansă să rămână, nu mai e cale de întoarcere. Real Madrid consideră că Ramos poate semna un contract cu un club care-i poate satisface pretențiile lui salariale.

În aceste condiții, nu-i va oferi mai mulți bani”, a scris jurnalistul Josep Pedrerol, citat de Daily Mail.

Sergio Ramos, campion mondial și european cu Spania, joacă la Real din 2005.

Potrivit El Mundo Deportivo, Sergio Ramos a refuzat recent oferta de a semna o prelungire a contractului cu 10 la sută tăiere salarială din cauza pierderilor financiare suferite de club în contextul pandemiei de coronavirus. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.