Acasă Sport Tenismanul Radu Albot a urcat patru poziții în clasamentul mondial

Tenismanul Radu Albot a urcat patru poziții în clasamentul mondial

0

Tenismanul moldovean Radu Albot a urcat patru poziții în clasamentul mondial și este acum pe locul 77. Compatriotul nostru a jucat ultima dată în calificările turneului de la Madrid, însă a fost învins de italianul Lorenzo Musetti, transmite SafeNews.md.

Apoi, Albot s-a retras de la competiția de la Roma, unde, la fel în calificări, trebuia să joace cu un alt reprezentant al Italiei, Raul Brancaccio.

Cea mai bună clasare a lui Radu în ierarhia mondială a fost înregistrată în august 2019, atunci când moldoveanul a fost pe locul 39.

Schimbări importante s-au produs și în vârful clasamentului ATP. Tenismanul rus Daniil Medvedev a urcat pe locul secund și l-a devansat pe spaniolul Rafael Nadal. Lider rămâne sârbul Novak Djokovic.

Italianul Matteo Berrettini, care a ajuns până în finala turneului de la Madrid, a urcat o poziție și este acum pe locul 9.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.