Acasă Economic Senatorul rus Alexei Pușkov vrea ca Rusia să-i dea o lecție R....

Senatorul rus Alexei Pușkov vrea ca Rusia să-i dea o lecție R. Moldova

0

Senatorul rus Alexei Pușkov a declarat într-o postare pe canalul său de Telegram că Federația Rusă ar trebui să-i arate R. Moldova cum stau lucrurile. Politicianul rus a făcut referire la declarațiile ministrului Infrastructurii de la Chișinău, Andrei Spînu, care a anunțat că R. Moldova va cere Gazprom să amâne plata datoriilor pentru consumul de gaze naturale rusești.

Pușkov s-a declarat nemulțumit de poziția Chișinăului, în contextul în care în zilele trecute președintele Maia Sandu a cerut din nou retragerea trupelor ruse din regiunea transnistreană.

„Cum putem dezvăța Chișinăul de la obișnuința de a cere și a pretinde în același timp. Este timpul să le arătăm că unul cu celălalt nu merg”, a scris Alexei Pușkov. 

Nu este pentru prima dată când Pușkov critică autoritățile de la Chișinău în contextul temei aprovizionării cu gaze naturale.

În noiembrie 2021, la scurt timp după semnarea unui nou contract cu Gazprom, senatorul rus s-a arătat nemulțumit de faptul că R. Moldova nu-i este recunoscătoare și, în schimb mulțumește Statelor Unite pentru asistență.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.