Acasă Articol comercial Record nou în e-bilete pe 7777.md: O femeie din Briceni a câștigat...

Record nou în e-bilete pe 7777.md: O femeie din Briceni a câștigat jackpotul de 224 499 de lei cu Lucky Clovers Ⓟ

825
0
ads

Un alt record la secțiunea „Bilete electronice” pe 7777.md. În data de 4 aprilie, Olga Josan din satul Cotiujeni, raionul Briceni, a câștigat jackpotul în valoare de 224 499,11 de lei cu biletul electronic de loterie „Lucky Clovers – EXTRA CASH” de doar 2 lei.

Săptămâna a început cu un câștig excelent și pentru Serghei Grigorov din Chișinău. Favoritul destinului a câștigat 160 000 de lei, în data de 5 aprilie, datorită biletului electronic de loterie „I love cash” de 2 lei.

Și biletul electronic ”Sea of ​​Treasures” s-a remarcat prin generozitatea sa! Datorită lui, data de 1 aprilie se va asocia cu un câștig solid pentru A. C. din Glodeni. După ce a cumpărat ”Sea of ​​Treasures” cu doar 10 lei, norocosul a câștigat o călătorie în Maldive. Câștigătorul a ales echivalentul bănesc al premiului – 50 000 de lei. 

Jackpoturi în creștere cu biletele electronice ale Loteriei Naționale te așteaptă și pe tine. „Lucky Clovers”, de exemplu, a revenit la valoarea lui inițială de 40 000 de lei și crește în fiecare secundă. Petalele de trifoi ale biletului electronic de loterie „Lucky Clovers – EXTRA CASH” ascund multe premii valoroase – un jackpot în creștere, sume atractive de bani, lingouri de aur, gadgeturi utile și călătorii la Roma, Londra, Barcelona și Paris.

Încearcă-ți norocul online chiar acum! Câștigul record de 10 000 000 de lei își așteaptă în continuare stăpânul.

Și nu uita – jucând cu Loteria Națională, contribui la pregătirea sportivilor moldoveni pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Îți dorim mult noroc cu noile bilete electronice ale Loteriei Naționale!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here