Acasă Social Reacția lui Ion Ceban privind starea străzii Albișoara, recent reparată

Reacția lui Ion Ceban privind starea străzii Albișoara, recent reparată

0

Edilul Capitalei, Ion Ceban, a venit cu o reacție în urma criticilor aduse străzii Albișoara pentru starea dezastruoasă, care a fost recent reparată. Ion Ceban susține că deficiențele depistate vor fi remediate din contul antreprenorului care a executat lucrările. Anunțul a fost postat pe pagina sa de Facebook.

„Deficienţele depistate pe strada Albişoara, recent reparată, vor fi remediate din contul antreprenorului care a executat lucrările.
O comisie formată din reprezentanţi ai Primăriei Chişinău şi din cadrul Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” au inspectat astăzi strada Albişoara pentru a înregistra deficienţele apărute după finalizarea lucrărilor de reabilitare. 
Printre neconformităţi au fost  depistate:
– Borduri deteriorate
– Marcaj rutier şters
– Exfolierea stratului de uzură
– Fântâni de vizitare tasate, etc.
Toate încălcările depistate vor fi sistematizate şi prezentate antreprenorului care a executat lucrările pe strada Albişoara. Acesta urmează să le remedieze din contul său.
Primăria Chişinău nu va recepţiona niciun proiect care a fost realizat în capitală dacă se va adeveri că acesta a fost executat cu deficienţe. 
Vreau calitate, responsabilitate şi profesionalism în tot ceea ce se face în oraş.
Săptămâna viitoare vom inspecta calitatea lucrărilor de reabilitare a trotuarelor din străzile Puşkin şi Bodoni”, a scris Ceban.

Asfaltul de pe strada Albișoara din capitală, proaspăt reparată, n-a rezistat nici măcar o iarnă. Acesta a început să se macine, iar pe unele porţiuni s-au format chiar şi gropi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.