Acasă Social FOTO // A încălcat limita de viteză și a dat mită Poliției....

FOTO // A încălcat limita de viteză și a dat mită Poliției. Un tânăr, documentat

0

Un tânăr de 22 de ani este documentat de oamenii legii după ce ar fi propus mită unor polițiști din cadrul Direcției de patrulare Sud a INSP pentru ca aceștia să treacă cu vederea faptul că șoferul a încălcat limita de viteză pe traseul Chişinău-Giurgiuleşti.

Potrivit oamenilor legii, cazul a fost înregistrat cu puțin timp în urmă, când angajații INSP au depistat un șofer în vârstă de 22 de ani, care se deplasa cu viteză excesivă la volanul unui Mercedes.

Chiar dacă șoferul a fost atenționat de către polițiști despre faptul că poartă răspundere penală pentru darea de mită, acesta a lăsat în automobilul de serviciu al acestora două bancnote a câte 50 de euro (circa 1.900 de lei), pentru a nu fi documentat.

În acest sens, Poliția recomandă tuturor participanților la trafic să respecte legea și să aibă un comportament integru în raport cu oamenii legii.

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațiCTRL+ENTER

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.