Acasă Istorii din spatele culisei Reacția lui Costiuc la dezvăluirile lui Candu: ”Se zvonește că va fi...

Reacția lui Costiuc la dezvăluirile lui Candu: ”Se zvonește că va fi reținut”

0

Președintele Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc neagă dezvăluirile făcute de Andrian Candu, potrivit căruia Vladimir Plahotniuc l-ar fi finanțat pe aceștia în anii trecuți. Cu o replică în acest sens, Costiuc a venit într-o intervenție live de la Paris, unde i-a cerut lui Candu „probe video” în susținerea afirmațiilor sale.

Costiuc susține că turul său prin mai multe țări ale Europei a fost finanțat de moldoveni care se află peste hotare.

Mai mult, potrivit lui Costiuc, Andrian Candu, care este finul lui Plahotniuc ar fi „agitat” în urma reținerii lui Dorin Damir, un alt fin al oligarhului.

„Din sursele mele, am aflat că probabil săptămâna aceasta, finul Candu ar putea fi reținut. De asta se zbate ca șarpele și scuipă venin”, a declarat Costiuc.

Precizăm că Andrian Candu a declarat luni că președintele Partidului Democrația Acasă, ar fi fost finanțat anterior de către Partidul Democrat în frunte cu Vladimir Plahotniuc.

„Vasile Costiuc este un personaj care întotdeauna a fost finanțat de fosta echipă a lui Vlad Plahotniuc. El întotdeauna a jucat un rol de spoiler, care trebuia să aducă mai mult zgomot decât substanță și conținut. Asta este menirea lui și el asta a și rămas”, a mai acuzat Candu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.