Acasă Istorii din spatele culisei ULTIMA ORĂ! Detalii despre incendiul din blocul de ELITĂ, de pe strada...

ULTIMA ORĂ! Detalii despre incendiul din blocul de ELITĂ, de pe strada Ciuflea: Experții anunță primele 3 versiuni

194
0
ads

Salvatorii au înaintat primele versiuni în cazul incendiului izbucnit într-un bloc de locuit de lux din centrul Capitalei. Potrivit informației, în urma cercetării efectuate de Laboratorul Experimental Antiincendiar, specialiștii au identificat 3 versiuni.

Prima ipoteză este scurtcircuit în echipamentul electric, a doua versiune înaintată este defecțiunea aparatelor de aer condiționat, iar a treia ipoteză lansată de angajații IGSU este încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la efectuarea lucrărilor de secționare a metalului. 

Pentru a stabili cu exactitate cauza izbucnirii incendiului, experții la moment lucrează la Laboratorul Experimental Antiincendiar. 

Incendiul s-a produs în prima jumătate a zilei de ieri, 23 iunie, pe strada Ciuflea 1. Flăcările au distrus o parte din căptușeala exterioară a blocului de locuit

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here