Acasă Alegeri 2020 Prim-ministrul României: Felicitări Maiei Sandu pentru victoria sa remarcabilă la alegerile prezidenţiale...

Prim-ministrul României: Felicitări Maiei Sandu pentru victoria sa remarcabilă la alegerile prezidenţiale din R.Moldova

0

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia victoriei în alegerile prezidențiale. Anterior, Sandu primit felicitări din partea lui Klaus Iohannis și Volodimir Zelensky, transmite SafeNews.md cu referire la Deschide.md.

„Felicitări Maiei Sandu pentru victoria sa remarcabilă la alegerile prezidenţiale din Republica Moldova. O campanie, o luptată decentă şi onestă. Aştept cu nerăbdare consolidarea relaţiei noastre deja profunde în timpul preşedinţiei dumneavoastră ”, a scris Ludovic Orban pe Twitter.

Sprijină echipa Deschide.MD cu o donație pe contul nostru de Patreon. Suntem r

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.