Acasă Sport Sheriff Tiraspol s-a calificat lejer în semifinalele Cupei Moldovei

Sheriff Tiraspol s-a calificat lejer în semifinalele Cupei Moldovei

0

Sheriff Tiraspol s-a calificat lejer în semifinalele Cupei Moldovei. “Viespile” au dispus pe teren propriu de Petrocub Hâncești, scor 4-0. Campioana Moldovei a înscris câte două goluri în fiecare repriză.

Pernambuco a deschis scorul în minutul 15, iar peste câteva momente Cedric Badolo a dublat avantajul echipei sale, dintr-un penalty.

Acest scor a rămas neschimbat până în minutul 83, atunci când Badolo a trimis încă o dată balonul în poarta hânceștenilor.

Ultimul gol al meciului a fost marcat de Bruno, în minutul 85. În semifinale s-a calificat și Sfântul Gheorghe Suruceni, care a obținut victoria la masa verde cu FC Florești, echipă exclusă din competiții de FMF.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.