Acasă Sport Premier League: 6 meciuri din etapa a 18-a, amânate din cauza COVID

Premier League: 6 meciuri din etapa a 18-a, amânate din cauza COVID

0

Coronavirusul face legea în campionatul de fotbal al Angliei. Șase meciuri din cadrul etapei a 18-a din Premier League au fost amânate, după ce numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a crescut exponențial în Albion.

După ce Tottenham și Leicester au fost nevoite să amâne meciul din cauza unui număr mare de infectați, în etapa programată în acest weekend au fost amânate alte șase partide.

– Aston Villa – Burnley, 

– Manchester United – Brighton, 

– Everton – Leicester, 

– Southampton – Brentford, 

– Watford – Crystal Palace, 

– West Ham – Norwich. 

Mai mult, cinci partide din Championship, a doua ligă valorică a Angliei, vor fi reprogramate din același motiv.

Potrivit presei britanice, reprezentanții cluburilor din Premier League se vor întâlni luni pentru a discuta despre impactul pandemiei de coronavirus asupra competiției, odată cu răspândirea noii variante Omicron.

Oficialii turneului au transmis un mesaj către toate cluburile în care subliniază importanța vaccinării tuturor fotbaliștilor și membrilor staff-ului echipelor.

Totodată, ziariștii britanici scriu că mai multe echipe din Premier League agreează varianta de a nu mai juca meciuri în acest an.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.