Acasă Sport Messi, Neymar și Mbappe, „urecheați” de către un coleg de la PSG:...

Messi, Neymar și Mbappe, „urecheați” de către un coleg de la PSG: „Nouă nu ne pasează. Le-am zis să nu doarmă!”

0

PSG nu a reușit să obțină decât un rezultat de egalitate în meciul de pe terenul celor de la Club Brugge, 1-1, în cadrul grupelor Champions League. Deși Mauricio Pochettino i-a aruncat în luptă pe Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar din primul minut, vicecampioana Franței a făcut un joc mult sub așteptări, iar echipa belgiană și-a creat mai multe ocazii.

Ander Herrera i-a avertizat pe Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar

Cel care a adus un punct parizienilor în deplasarea de la Brugge a fost mijlocașul central Ander Herrera. Spaniolul se află într-o formă excelentă în sezonul proaspăt început, marcând patru goluri și oferind două assist-uri în cele șapte partide disputate până acum. În cadrul unei intervenții recente avute în presa spaniolă, Herrera nu le-a menajat deloc pe cele trei vedete care formează tripleta ofensivă a lui PSG, despre care a spus că au încercat să joace mai mult între ei.

„Le-am zis să nu doarmă. Dacă eu sunt golgheterul echipei, ăsta nu e un lucru bun. Vedem că se caută mult unul pe altul și se bucură să joace împreună, chiar dacă nouă nu ne pasează. Ieri, cei trei au recunoscut acest lucru, dar a fost prima lor zi și suntem optimiști, în ciuda remizei. Văd că Messi, Neymar și Mbappe sunt super implicați. Te inspiră când numărul unu mondial (n.r. Messi) face acest lucru.

În fotbal există tot felul de de lideri: cei care încurajează prin vorbe și apoi cei care oferă un exemplu – Messi e acel tip de lider. Când suntem în Paris, el e primul prezent la sală și nu ia acel antrenament în glumă”, a declarat spaniolul.

PSG, mai slabă cu Leo Messi? Omul care nu le dă șanse francezilor la câștigarea Champions League

Deși a fost doar primul meci în care Messi, Neymar și Mbappe au jucat împreună, au apărut deja primele critici la adresa acestora. Michael Owen (41 de ani), câștigătorul Balonului de Aur în 2001, fost jucător la Liverpool sau Manchester United, crede că PSG este o echipă mai slabă după transferul lui Messi de la Barcelona.

„Toți sunt jucători fenomenali, dar împreună fac echipa lui PSG mai slabă, din punctul meu de vedere. Chiar nu înțeleg de ce PSG este una dintre favoritele pentru câștigarea Ligii Campionilor. Cred că echipele din Anglia sunt superioare.

Atacanții trebuie susținuți și trebuie găsită combinația corectă între Marco Verratti, Idrissa Gueye și Georginio Wijnaldum. Cei din atac trebuie să facă și puțină treabă în defensivă, iar pe Neymar l-am văzut. Mbappe e tânăr și trebuie să facă și el asta”, a spus Owen, la BT, citat de RMC Sports.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.