Acasă Istorii din spatele culisei Polițiștii explică bătaia cu antrenorul beat al lui McGregor la Chișinău

Polițiștii explică bătaia cu antrenorul beat al lui McGregor la Chișinău

0

Un bărbat beat și agresiv a fost încătușat aseară, 6 octombrie, la Aeroportul Internațional Chișinău. Totul s-a produs în jurul orei 20:10.

Potrivit Poliției de Frontieră, acțiunile bărbatului nu doar au perturbat ordinea publică, dar și au pus în pericol viața călătorilor.

În timpul reținerii, bărbatul a ultragiat doi polițiști de frontieră.

Moldoveanul, care avea și cetățenie irlandeză, se afla în stare de ebrietate avansată. Nu se știe deocamdată ce a determinat comportamentul agresiv al acestuia.

Conform procedurilor legale, individul a fost condus la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru documentare.

Totodată, persoana va fi cercetată pentru încălcarea regimului punctelor de trecere a frontierei, dar și pentru ultragiere.

Potrivit presei, bătăușul ar fi Serghei Piculschi, antrenorul renumitului luptător de arte marțiale mixte Conor McGregor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.