Acasă Istorii din spatele culisei ULTIMA ORĂ! SURSE: Stoianoglo s-ar afla în Parlament și urmează să solicite...

ULTIMA ORĂ! SURSE: Stoianoglo s-ar afla în Parlament și urmează să solicite ridicarea imunității unui deputat

0

UPDATE 12:10 // Procurorul General a prezentat 3 demersuri privind solicitatea ridicării imunității parlamentare a deputaților Partidului „Șor” Pentru Jardan și Denis Ulanov. Totodată, Stoianoglo solicită permisiunea pentru reținerea, arestarea, efectuarea perchezițiilor și trimiterea în judecată a persoanelor sus menționate.

UPDATE 11:30 // Un deputat din cadrul Parlamentului R. Moldova a confirmat pentru SafeNews.md că Procyrorul General Alexandr Stoianoglo se află în biroul doamnei Zinaida Greceanîi, cu materialele pe masă.

UPDATE 11:20 // Surse din interiorul Parlamentului au declarat pentru SafeNews.md că până la această oră, nu au remarcat prezența Procurorului General în sala de ședință.

Știrea inițială!

Procurorul General Alexandr Stoianoglo s-ar afla în Parlament și urmează în cadrul ședinței de astăzi să solicite ridicarea imunității unui deputat. Informația a fost furnizată pentru SafeNews.md de către surse din interiorul Procuraturii Generale, care a solicitat păstrarea anonimatului.

Potrivit informațiilor, Stoianoglo ar urma să solicite ridicarea imunității parlamentare a deputatului Partidului ”Șor” Denis Ulanov.

Contactată telefonic, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Maria Vieru a declarat pentru SafeNews.md că are venoie de timp pentru a se documenta și va reveni cu un răspuns.

Știrea se actualizează!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.