Acasă Sport Pep Guardiola, ”admirator” declarat al lui Neymar: ”Dacă ar fi rămas la...

Pep Guardiola, ”admirator” declarat al lui Neymar: ”Dacă ar fi rămas la Barcelona, ar mai fi câștigat 2-3 Ligi ale Campionilor”

0

Neymar ar mai fi câştigat două sau trei Ligi ale Campionilor dacă ar fi rămas la FC Barcelona alături de Leo Messi şi Luis Suarez, a declarat Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, citat de EFE.Guardiola a scris istorie între 2008 şi 2012, pe banca tehnică a Barcei, echipă la care atacantul brazilian a venit în 2013 de la clubul Santos.

Pep Guardiola, despre Neymar: ”Sunt un admirator al său”

„Îmi amintesc că am văzut peste tot înregistrări cu Neymar şi mă gândeam că este regele lui Santos. Jucătorii rămâneau fără cuvinte. Dacă Neymar ar mai fi rămas la Barcelona, echipa ar mai fi câştigat două sau trei Ligi ale Campionilor.

El, Messi şi Suarez erau cel mai valoros trio din lume. A plecat la Paris, ceea ce nu pare o decizie proastă. Sunt un admirator al său”, a afirmat tehnicianul spaniol înaintea meciului de miercuri PSG – Manchester City, semifinala tur a Ligii Campionilor.

„Premier League este trofeul cel mai important, dar Liga Campionilor este cel mai frumos”, a spus Guardiola.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.