Acasă Sport Motivul pentru care Juventus nu-i va prelungi contractul lui Cristiano Ronaldo

Motivul pentru care Juventus nu-i va prelungi contractul lui Cristiano Ronaldo

0

Cristiano Ronaldo mai are contract doar un sezon cu Juventus, iar echipa din Torino nu îi va oferi starului portughez o prelungire a înțelegerii. Anunțul a fost făcut de televiziunea Sky Sports, care mai arată că bianconerii au luat decizia din cauza pretențiilor financiare ale lui Cristiano Ronaldo.

CR7 are un salariu de 30 de milioane de euro pe an, suma fiind considerată enormă în contextul în care fotbalul mondial a fost lovit de pandemia de coronavirus.

Juventus îi spune adio lui Cristiano Ronaldo! Presa din Italia anunță sfârșitul colaborării bianconerilor cu starul portughez

Totodată, starul portughez și-ar fi dorit să semneze o nouă înțelegere, iar agentul Jorge Mendes a inițiat discuții cu oficialii clubului, însă aceștia nu ar fi vrut să audă despre un nou contract, unul dintre motivele invocate fiind faptul că Ronaldo cerea foarte mulți bani.

Juventus a încheiat pe locul 4 anul trecut în Serie A. Echipa va juca în Liga Campionilor, iar Cristiano Ronaldo a fost golgheterul echipei, cu 29 de goluri în 33 de partide.

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani s-a reîntors la Torino, duminică, după vacanța prelungită de participarea la Campionatul European.

A doua zi, luni, Ronaldo s-a prezentat la baza lui Juventus pentru a efectua o serie de teste medicale și pentru a se antrena.

Cristiano Ronaldo, mesaj de dragoste pentru Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo a petrecut recent clipe minunate alături de partenera sa, Georgina Rodriguez și copiii lor, într-o vacanță de vis care s-a extins pe parcursul a mai multor săptămâni.

Totodată, chiar dacă este ocupat cu viața sportivă, starul portughez își face timp și pentru familie. Recent, el a postat o nouă imagine alături de frumoasa sa iubită din Argentina și a strâns numeroase reacții pozitive și comentarii cu inimioare.

„Frumoasa mea regină”, a scris Cristiano Ronaldo, în descrierea fotografiei postată pe Instagram.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt împreună din anul 2016 și au împreună o fetiță, Alana Martina, în vârstă de aproape patru ani. Frumoasa brunetă are grijă și de ceilalți trei copii ai starului portughez: Cristiano Jr. (11 ani) și gemenii Eva Maria și Mateo (4 ani).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.