Acasă Sport Momente halucinante trăite de Florin Motroc la Sheriff Tiraspol

Momente halucinante trăite de Florin Motroc la Sheriff Tiraspol

0

Florin Motroc, primul jucător român din istoria clubului transnistrean Șheriff Tiraspol, a făcut dezvăluiri halucinante despre momentele pe care le-a trăit la formația din Republica Moldova.

Florin Motroc a evoluat timp de un an la Șheriff Tiraspol, în perioada 1998-1999, transmite SafeNews.md cu referire la prosport.ro.

Momente halucinante trăite de Florin Motroc la Sheriff Tiraspol

Fostul mijlocaș român a povestit un moment straniu trăit la formația din Republica Moldova. Acesta susține că la pauza unui meci, jucat acasă, în care echipa lui era condusă, patronul clubului, Victor Gușan, a intrat în vestiarul jucătorilor și a aruncat o grenadă, însă, din fericire, aceasta a fost falsă. În acea perioadă, și fostul mijlocaș al Stelei, Marian Aliuță, se afla la Șheriff Tiraspol.

„Țin minte că era pauză, ne conduceau unii la Tiraspol și (n.r. – Gușan ) a intrat în vestiar și a aruncat o grenadă. A aruncat-o pe jos și a ieșit. Aliuță e martor. Noi am înlemnit, cred că de atunci am albit așa. După două-trei minute s-a întors și a zis: «Dacă nu bateți, după meci grenada va fi adevărată!»”, a declarat Florin Motroc pentru GSP.

Florin Motroc: „Îmi pusese toți banii pe masă. Și un pistol lângă ei!”

Un alt moment halucinant trăit de Florin Motroc la Sheriff Tiraspol a fost atunci când a venit să negocieze cu patronul Victor Gușan. Conform spuselor acestuia, finanțatorul moldav i-ar fi pus pe masă toți banii pe un an, înainte de a semna contractul, iar lângă aceștia s-ar fi aflat și un pistol.

„Am fost primul fotbalist care a semnat la Sheriff. L-am convins după o lună și pe Marian Aliuță să semneze, el nu voia să vină singur. Știu că m-a sunat Giovani Becali, care ne reprezenta atunci, și mi-a zis: «Bă, fă ceva cu ăsta!». Lui Aliuță îi era frică. Avea 20 de ani.

M-am dus întâi eu să văd care e treaba. Ne așteptau, patronul avea numai mașini negre, echipamentul era negru. Gușan era un tip foarte riguros, foarte strict și ce vorbea aia era. Pentru el era mai important cuvântul decât orice alt document. Dar eu, din păcate, am greșit după primul sezon și am pus niște condiții. I-am spus să-mi aducă familia sau nu mai vin. Mi-a zis: «Nu-ți convine?! Du-te, nu mai veni!». 

Îmi dăduse banii pe un an înainte. Când am ajuns la Tiraspol, nici nu bătusem palma și îmi pusese toți banii pe masă. Și ai mei, și ai lui Aliuță. Și un pistol lângă ei. Nu știu dacă era de jucărie sau era adevărat”, a mai spus Florin Motroc.

prosport.ro

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.