Acasă Sport O nouă pagină de glorie în istoria sportului din Republica Moldova: 19...

O nouă pagină de glorie în istoria sportului din Republica Moldova: 19 medalii de aur pentru Școala specializată de Judo „Oleg Crețu”

0

O noua compeție și o altă victorie frumoasă pentru Școala specializată de Judo „Oleg Crețu”!

În acest weekend în orașul București Romania a avut loc o competiție internațională de Judo la care au participat peste 700 participanți din Romania, Ucraina, Turcia, Bulgaria, Grecia.

Și de această data palmaresul echipei noastre a fost unul impunător: 19 medalii de aur, 7 medalii de argint, 11 medalii de bronz.

Un nou rezultat frumos pentru școala specializaă de Judo „Oleg Crețul” antrenați de antrenorii Alexandru și Oxana Cius și o nouă pagină de glorie în istoria sportului din Republica Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.