Acasă Sport Sportivii moldoveni aduc mai multe medalii: Rezultatele obținute

Sportivii moldoveni aduc mai multe medalii: Rezultatele obținute

0

Rezultatele lăudabile nu contenesc să apară, iar sportivii moldoveni aduc tot mai multe medalii acasă. Astfel, Daniel Ursu (+98 kg) a câștigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de tineret la sambo, care se desfășoară în Grecia. La juniori, Alexandru Nedu (71 kg) a cucerit argintul. Lotul Moldovei este compus din 13 sportivi, transmite SafeNews.md cu referire la Realitatea.md.

Totodată, judocanul Adil Osmanov (73 kg) a câștigat Cupa Europei de la Dubrovnik. În finală el l-a învins prin ippon pe italianul Gabriele Sulli.

De asemena, medalia de bronz în această categorie de greutate a fost câștigată de Cornel Andrieș. El a dispus de englezul Daniel Powell, de asemenea prin ippon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.