Acasă Sport O moldoveancă care a evoluat la JO pentru Italia a câștigat bronzul

O moldoveancă care a evoluat la JO pentru Italia a câștigat bronzul

0

Daniela Mogurean, o tânără gimnastă, originară din Republica Moldova, care a evoluat la Jocurile Olimpice din Tokyo pentru Italia a câștigat medalia de bronz. Tânăra atletă născută la 16 iulie 2001, în Republica Moldova, este stabilită cu traiul în orașul italian Padova, țară sub drapelul căreia a și evoluat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Campioană olimpică a devenit Bulgaria (Simona Dyankova, Stefani Kiryakova, Madlen Radukanova, Laura Traets, Erika Zafirova), iar Rusia a luat medalia de argint (Anastasia Bliznyuk, Anastasia Maksimova, Angelina Shkatova, Anastasia Tatareva, Alisa Tishchenko).

Echipa de gimnastică a Italiei a fost reprezentată de (Martina Centofanti, Agnese Duranti, Alessia Maurelli, Daniela Mogurean, Martina Santandrea).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.