Acasă Investigații Noul șef adjunct al INI: Finul lui Cavcaliuc care anterior a condus...

Noul șef adjunct al INI: Finul lui Cavcaliuc care anterior a condus Direcția Nr.5, structură desființată în 2019 (ZdG)

0

Oleg Pasat, unul dintre finii de cununie ai fostului șef ajunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, s-a ales cu o nouă funcție. Recent, acesta a fost numit șef adjunct al Inspectoratului Național de Investigații (INI), o subdiviziune specializată a IGP, scrie ZdG.md.

Noul post de muncă al lui Pasat a fost ținut departe de ochii presei, iar în spațiul public nu s-a făcut un anunț în acest sens. Nici pe pagina oficială a IGP numele lui Oleg Pasat nu este indicat la secțiunea Conducerea Inspectoratului Național de Investigații.

IGP

Ofițera de presă a IGP, Mariana Bețivu, ne-a confirmat că Oleg Pasat a fost numit șef adjunct în cadrul INI pe data de 8 mai curent, prin ordinul ministrului de Interne, Pavel Voicu.

Consiliera ministrului de Interne, Alina Zbancă ne-a explicat că Pasat a fost selectat din motivul că deține toate caracteristicile necesare și a fost numit conform legii.

„Nu este obligatoriu să fie organizat concurs pentru aceste funcții, de multe ori se fac selecții din resursele umane interne. Acesta are experiența necesară practică și teoretică, are o carieră de mulți ani în sistemul Afacerilor Interne și a fost numit conform legii”, a comentat Alina Zbancă, consiliera ministrului de Interne.

Mai multe detalii pe zdg.md 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.