Acasă Sport Mutarea pusă la cale de Barcelona! Ousmane Dembele ar putea fi sacrificat...

Mutarea pusă la cale de Barcelona! Ousmane Dembele ar putea fi sacrificat pentru un star din Premier League

0

Barcelona se gândește la măsurile necesare pe care trebuie să le ia pentru a ieși din pasa proastă în care se află în ultima perioadă.

Catalanii au parte de un început de sezon modest în La Liga și de un dezastru total în Champions League, acolo unde au pierdut două meciuri, cu Bayern Munchen (0-3) și cu Benfica (0-3).

Ousmane Dembele ar putea fi sacrificat pentru Raheem Sterling

Pentru conducerea Barcelonei, prelungirea contractului lui Dembele este unul dintre obiectivele imediate. Contractul fotbalistului va expira la data de 30 iunie 2022, iar în cazul în care nu va semna prelungirea până în iarnă, Dembele ar putea semna din postura de jucător liber de contract cu alt club.

Totuși, chiar dacă negocierile pentru prelungirea înțelegerii cu jucătorul francez au fost demarate, deocamdată, cele două părți nu au ajuns la un acord. Catalanii i-au propus lui Dembele un contract valabil pe următorii trei ani, dar salariul pe care l-ar încasa ar fi mai mic. Clubul l-ar fi atenționat pe fotbalist că nu va mai intra pe teren dacă nu va semna prelungirea contractului.

Potrivit Mirror, în ecuație a apărut și Liverpool. Formația din Premier League dorește să îl transfere pe atacantul francez, iar catalanii ar putea profita de această șansă.

Barcelona nu a renunțat încă la dorința de a-l transfera pe Raheem Sterling de la Manchester City, iar cedarea lui Ousmane Dembele celor de la Liverpool le-ar fi de ajutor catalanilor în încercarea de a-l aduce pe atacantul ”cetățenilor”.

Aceeași sursă precizează că între echipa antrenată de Pep Guardiola și Barcelona sunt relații strânse care ar putea facilita mutarea lui Raheem Sterling, dacă echipa din La Liga va putea lansa o ofertă corectă.

Ousmane Dembele, dorit și de Manchester United

Astfel, unul dintre cluburile care ar vrea să-i revitalizeze cariera este Manchester United. Potrivit publicației britanice Sport Witness, „diavolii roșii” deja îl curtează pe atacant pentru a-l aduce pe Old Trafford vara viitoare, fără nicio sumă de transfer.

Pe lângă Manchester United, o altă formație interesată de Dembele mai este Juventus. În acest moment, Barcelona încearcă să ajungă la o înțelegere cu fotbalistul lansat în fotbalul mare de Rennes, pentru a semna un nou contract.

Cu problemele financiare ale catalanilor, este clar că vicecampioana Angliei îi poate oferi un salariu mai mare francezului, iar clubul pentru care va juca din ediția viitoare este doar alegerea sa.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.