Acasă Sport UEFA nu ştie când va relua sezonul întrerup

UEFA nu ştie când va relua sezonul întrerup

0

UEFA nu ştie când va relua sezonul întrerup, iar președintele forului european, Aleksander Cerefin, afirmă că există trei soluţii pentru reluarea fotbalului mondial. 

Oficialul a mărturisit că întrecerile sportive ar putea să reînceapă la jumătatea lunii mai, în iunie sau la finalul lui iunie. Totuşi slovenul recunoaşte că dacă niciunul dintre cele trei scenarii nu va putea fi pus în practică din cauza COVID-19, atunci sezonul ar putea fi pierdut.

Pandemia de coronavirus a forțat oprirea fotbalului în toate țările din Europa, mai puțin în Belarus. Au fost reprogramate finalele Ligii Campionilor şi Ligii Europei, iar EURO a fost amânat pentru anul viitor. 

De asemenea, deocamdată nu a luat startul în noua ediţie a Diviziei Naţionale de fotbal. Sezonul fotbalistic trebuia să înceapă în Republica Moldova acum două săptămâni, însă a fost amânat iniţial până pe 4 aprilie. 

La ultima şedinţa Comitetului Executiv al FMF s-a stabilit ca data demarării campionatului, în Divizia A și Divizia Națională, să fie contramandată pentru o perioadă nedeterminată de timp, până la expirarea Stării de urgență și obținerea permisiunii din partea autorităților abilitate, privind desfășurarea antrenamentelor și a întrunirilor pe arenele sportive și în spații publice.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.