Acasă Sport Manchester City, cu un pas în sferturile Champions League. PSG, victorie la...

Manchester City, cu un pas în sferturile Champions League. PSG, victorie la limită cu Real Madrid

0

Manchester City se poate considera calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a surclasat formaţia portugheză Sporting Lisabona cu scorul de 5-0, scrie Agerpres.

Echipa pregătită de Pep Guardiola şi-a zdrobit adversarul, marcând prin Riyad Mahrez (7), Bernardo Silva (17, 44), Phil Foden (32) şi Raheem Sterling (58).

City a fost prima echipă care marchează patru goluri în prima repriză a unui meci din faza eliminatorie în istoria competiţiei. Sterling a semnat golul său cu numărul 150 pentru club.

În capul de afiş al acestei faze, PSG a câştigat duelul cu Real Madrid, scor 1-0, prin golul marcat de Kylian Mbappe (90+4), la capătul unei acţiuni personale în care a trecut de Eder Militao şi Lucas Vazquez. Lionel Messi a ratat un penalty pentru vicecampioana Franţei, şutul său fiind apărat de Thibault Courtois.

Programul celorlalte partide din optimi:
Miercuri,16 februarie:
RB Salzburg – Bayern Munchen (22:00)
Inter Milano – Liverpool (22:00)
Marţi, 22 februarie:
Chelsea – Lille OSC (22:00)
Villarreal – Juventus (22:00)
Miercuri, 23 februarie:
Benfica – Ajax (22:00)
Atletico Madrid – Manchester United (22:00)

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.