Acasă Alegeri 2020 Maia Sandu, depre discuția cu Renato Usatâi: „Vom identifica metodele legale prin...

Maia Sandu, depre discuția cu Renato Usatâi: „Vom identifica metodele legale prin care să declanșăm alegeri anticipate”

0

Lidera PAS, Maia Sandu, a avut astăzi o discuție cu președintele formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatâi. În urma acesteia, Maia Sandu a declarat că vor identifica metodele legale prin care să declanșeze alegeri anticipate.

„Astăzi am avut o primă discuție cu Renato Usatâi. Am reiterat angajamentul meu, făcut anterior public, că vom curăța președinția și apoi vom curăța parlamentul. Vom identifica metodele legale prin care să declanșăm alegeri anticipate, astfel încât în Parlament să ajungă oameni care îi reprezintă pe cetățeni. Am un mesaj către toți alegătorii, inclusiv către cei care au votat pentru domnul Usatâi – voi vreți să scăpăm de corupție, să pedepsim hoții și să scăpăm țara de Dodon. Asta ne dorim și noi. Putem face asta cu sprijinul vostru”, a declarat Maia Sandu după întevedere cu Renato Usatâi.

Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidențiale, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale. Aceasta a luat 36,16%, adică 487 635 de voturi, după procesarea a 100% din procesele verbale. Pe locul doi se află Igor Dodon, candidat independent susținut de PSRM, cu 32,61%. Renato Usatîi este pe locul 3 cu 16,90%.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.