Acasă Alegeri 2020 VIDEO // Fraudare în direct la TV? Membra unei secții din capitală,...

VIDEO // Fraudare în direct la TV? Membra unei secții din capitală, surprinsă în timp ce aplică ștampila la greu pe buletine de vot

3

Membra unei secții de votare din Chișinău a fost surprinsă în timp ce aplică ștampila pe mai multe buletine de vot. S-a întâmplat chiar în timpul unei intervenții live la Jurnal TV.

Deși momentul a provocat reacții aprinse pe rețelele de socializare, internauții presupunând că femeia aplică ștampila „votat”, din imagini se vede clar că aceasta aplică ștampila pe partea stângă a buletinelor.

Orice ar fi făcut membra secției este ilegal, spun experții, întrucât până la închiderea secției de votare este interzisă orice marcare a buletinelor de vot, inclusiv aplicarea ștampilei „anulat”.

Precizăm că este vorba de Secția de votare 1/73 (Chișinău).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

3 COMENTARII

  1. Iar vorbiti pe langa! Voi ati auzit de buletine neutilizate? Pe ele se pune stampila anulat. Daca nu incepi sa le anulezi din timp, ap la 21 e o harmalaie si chiar se poate intampla asta.Oamenii ceia sunt de 14 ore acolo. Crezi ca le pasa lor demizeria politica?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.