Acasă Alegeri 2020 Alertă 112 // Falsificarea voturilor la Ialoveni. Ce spune poliția

Alertă 112 // Falsificarea voturilor la Ialoveni. Ce spune poliția

0

O femeie de 73 de ani din satul Puhoi, a alertat poliția după ce, potrivit ei, în preajma secției de votare s-ar fi falsificat voturile. Incidentul s-ar fi întâmplat cu puțin timp în urmă la Ialoveni, transmite SafeNews.md cu referire la Știri.md

Potrivit oamenilor legii, femeia le-ar fi spus că în timp ce se afla la secția de votare a observat peste geam o doamnă și câțiva bărbați care, posibil, falsifică buletinele de vot.

Imediat la fața locului au intervenit forțele de ordine, care au constatat că în spatele secției este amplasată o școală auto, care desfășoară  lecții și duminica, iar în contextul pandemiei orele de studiu sunt efectuate în curte.

„S-a constatat că informația este eronată, în sacoșele elevilor au fost găsite doar Regulamentele Circulației Rutiere, iar împreună cu ei erau doar instructorul și un profesor”, anunță poliția. 

Cazul a fost înregistrat și se examinează.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.