Acasă Justiţie Litvinenco, despre diploma Veronicăi Dragalin: Insinuări ridicole

Litvinenco, despre diploma Veronicăi Dragalin: Insinuări ridicole

0

După informațiile apărute precum că câștigătoarea concursului pentru funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, nu ar fi întrunit condițiile necesare de participare, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a venit cu o reacție. Astfel, Sergiu Litvinenco spune că aceste insinuări ar fi „ridicole și denotă multă disperare”.

„Insinuările ridicole cum că o diplomă universitară de la una dintre cele mai renumite Şcoli de Drept din lume (Virginia School of Law) nu ar fi corespunzătoare pentru a deveni procuror în țara noastră, denotă atât o lipsă de profesionalism, cât şi multă disperare.  Indiferent de câtă rezistenţă n-ar opune sistemul, el va fi reformat spre binele cetăţenilor şi cu cei mai buni cetăţeni”, a scris ministrul Justiției pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că recent a apărut informația precum că câștigătoarea concursului pentru funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, dar și alți candidați nu ar fi întrunit condițiile necesare de participare.

Veronica Dragalin a fost desemnată de Consiliul Superior al Procurorilor câștigătoarea concursului pentru funcția de Procuror-șef al Procuraturii Anticorupție

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.