Acasă Anticipate 2021 Lista celor 101 deputați după procesarea a 99% din procesele verbale

Lista celor 101 deputați după procesarea a 99% din procesele verbale

0

După procesarea a 99% din procesele verbale, atestăm că doar 3 partide acced în Parlament: PAS, BECS și Partidul ȘOR. PAS ar obține 61 de mandate, BECS – 33 de mandate, Partidul ȘOR – 7 mandate. Aici am inclus și rezultatele preliminare din diasporă, transmite SafeNews.md cu referire la Diez.md.

Reamintim că ieri, 11 iulie, în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri parlamentare anticipate. Prezența la vot a fost de 48,40%.

Amintim că acest scrutin a fost anunțat după ce Curtea Constituțională a declarat neconstituțională introducerea stării de urgență, lucru ce a dat undă verde președintei Maia Sandu să dizolve Parlamentul ales în februarie 2019.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.