Acasă Politic Krasnoselski neagă atacul cu rachete din stânga Nistrului: O provocare

Krasnoselski neagă atacul cu rachete din stânga Nistrului: O provocare

0

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, neagă informațiile potrivit cărora din stânga Nistrului ar fi fost lansat un atac cu rachete împotriva aeroportului din Vinița. Acesta a calificat asemenea afirmații drept „o provocare” și a dat asigurări că trupele rusești se află în locurile de desfășurare permanentă.

„Situația din statul vecin rămâne dificilă. Este dureros să afli despre distrugeri și pierderi. Transnistrenii urmăresc îndeaproape evenimentele și empatizează sincer. (…) Un alt fals, preluat în mod activ de presa ucraineană, este acela că Transnistria ar fi lansat un atac cu rachete sau alte arme asupra aeroportului din Vinița. Aceasta este o minciună nerușinată și o provocare!”, a declarat Vadim Krasnoselski. 

Acesta a subliniat că trupele rusești și militarii Grupului operativ al forțelor ruse din stânga Nistrului s-ar afla în locurile de desfășurare permanentă și nu ar fi implicați în bombardarea aeroportului din orașul ucrainean Vinița.

Și Ministerul Apărării al Republicii Moldova infirmă lansarea de rachete deasupra aeroportului din Vinița de pe teritoriul transnistrean pe teritoriul Ucrainei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.