Acasă Social IGPF: La frontiera de stat se circulă ca înainte de pandemie

IGPF: La frontiera de stat se circulă ca înainte de pandemie

0

Poliția de Frontieră anunță că în situația în care autoritățile nu au instituit noi măsuri restrictive în legătura cu situația pandemică, traversarea frontierei de stat se efectuează în condițiile de până la COVID-19.

Poliția de Frontieră informează că până la luarea unei noi decizii de către CNESP privind măsurile de prevenire și combatere a răspândirii infecției de tip Covid-19, pentru autorizarea trecerii frontierei de stat vor fi aplicate condițiile generale, conform prevederilor legislației în vigoare”, se menționează în comunicatul IGPF.

De menționat că premierul interimar, Aureliu Ciocoi, a anunțat că cel mai probabil în ziua de vineri, 30 aprilie, CNESP se va întruni în ședință pentru a adopta mai multe decizii ca urmare a declarării neconstituționale a stării de urgență.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.