Acasă Sport Gareth Bale, scos la vânzare la preț de dumping. Cât cere Real...

Gareth Bale, scos la vânzare la preț de dumping. Cât cere Real Madrid ca să scape de galez

0

Real Madrid încearcă să scape de vedetele căzute în dizgrația lui Zinedine Zidane – James Rodriguez a ajuns la Everton, iar la rând ar fi Gareth Bale, cel care mai are doi ani de contract.

Galezul a devenit o piatră de moară pentru campioana Spaniei din cauza salariului exorbitant, a numeroaselor accidentări dar și a atitudinii sale.

Gareth Bale ar putea reveni în Anglia

De aceea, Florentino Perez este gata să-l cedeze la preț de dumping – doar 25 de milioane de euro ar trebui să plătească echipa care îl dorește pe jucătorul care a costat de 4 ori mai mult la transferul de la Tottenham.

Iar Gareth Bale ar putea reveni la Spurs, cu condiția să renunțe la o parte din salariul de 16 milioane de euro pe an pe care îl are la Real Madrid.

Manchester United ar fi fost varianta ideală pentru fotbalistul de 31 de ani, dar gruparea de pe Old Trafford insistă pentru transferul mult mai tânărului Jadon Sancho.

Zidane vrea să scape de Gareth Bale cu orice preț, însă galezul mai are doi ani de contract cu Real Madrid

Un obstacol în calea despărțirii lui Bale de Real Madrid este contractul galezului scadent în vara anului 2022. Planul jucătorului, dezvăluit de agentul său, Jonathan Barnett, este de a-și duce la bun sfârșit înțelegerea cu madrilenii. Acest lucru nu este de mirare, Bale încasând aproximativ 15 milioane de euro anual pe Bernabeu:

„Gareth este ok, mai are doi ani de contract. Se simte bine la Madrid și nu are de gând să plece. Bineînțeles că s-au interesat multe cluburi, dar sunt puține care își permit salariul lui”, a explicat impresarul.

paranteze.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.