Acasă Sport Manchester City a învins echipa Real Madrid în prima manșă din Anglia

Manchester City a învins echipa Real Madrid în prima manșă din Anglia

0

Spectacol de zile mari în semifinalele Ligii Campionilor. Manchester City s-a impus în fața echipei Real Madrid cu 4-3 în prima manșă ce s-a disputat în Anglia.

Kevin De Bruyne a dat startul nebuniei cu un gol marcat chiar în minutul 2. Asediul la poarta apărată de Thibaut Courtois a continuat și, în doar câteva momente, Gabriel Jesus a dublat avantajul gazdelor.

„Galacticii” și-au revenit cu greu după „dușul rece” din debutul meciului. În minutul 33, Karim Benzema a redus din diferență. După pauză, „citadinii” au înscris încă un gol, prin Phil Foden. Reacţia madrilenilor nu s-a lăsat mult aşteptată. Vinicius Junior a marcat după o incursiune superbă pornită din propria jumătate de teren.

Bernardo Silva și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, în minutul 74, însă, mai târziu, oaspeții au obținut un penalty, după ce Aymeric Laporte a comis un henţ în careu. Același Benzema a transformat lovitura de la punctul cu var.

Calificarea se va decide pe Santiago Bernabeu, în data de 4 mai, într-o partidă care va fi transmisă în direct de PRIME și CANAL 3.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.