Acasă Sport Phillipe Coutinho, aproape de o revenire în Serie A! Clubul italian care...

Phillipe Coutinho, aproape de o revenire în Serie A! Clubul italian care vrea să-i revitalizeze cariera

0

Phillipe Coutinho (29 de ani) este ca și plecat de la Barcelona, însă mijlocașul brazilian încă nu a reușit să-și găsească o viitoare destinație.

Catalanii doresc să scape de el din pricina salariului mare pe care îl are, însă nu s-a înțeles până acum cu nicio echipă pentru materializarea unui transfer.

Phillipe Coutinho este dorit de AC Milan

Ultima echipă intrată pe fir pentru fotbalistul care a evoluat în trecut și pentru Inter Milano este chiar rivala acesteia, AC Milan. 

Potrivit celor de la ESPN, AC Milan este dispusă să plătească suma de 20 de milioane de euro catalanilor pentru a-l aduce pe brazilian pe San Siro. Aceeași sursă a dezvăluit faptul că fotbalistul ar fi mai mult decât dispus să se întoarcă în campionatul italian.

În cazul în care Coutinho va mai juca 10 meciuri la Barcelona, catalanii vor scoate din buzunar 20 de milioane de euro

Philippe Coutinho a revenit la Barcelona după operația suferită în Brazilia, însă deocamdată se află în perioada de recuperare și se antrenează singur. O altă mare problemă a catalanilor este reprezentată de o clauză, conform căreia spaniolii trebuie să le plătească încă 20 de milioane de euro celor de la Liverpool, dacă brazilianul atinge borna de 100 de meciuri jucate. Momentan, a bifat 90.

Joan Laporta va încerca să evite o nouă gaură în bugetul Barcelonei, astfel zilele lui Coutinho pe Camp Nou sunt numărate. Catalanii vor lucra neîncetat pentru a-l plasa pe sud-american la altă echipă, fiind dispuși chiar să renunțe la o mare parte din pretențiile financiare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.