Acasă Articol comercial Norocul și pasiunea soției pentru fotbal i-au adus unui tânăr din Cimișlia...

Norocul și pasiunea soției pentru fotbal i-au adus unui tânăr din Cimișlia un câștig de aproape 70 000 de lei pe 7777.md Ⓟ

0

Marin C. din Cimișlia este norocosul care s-a ales în acest weekend cu suma solidă de 68 600,36 de lei, pe 7777.md. Acesta a plasat 600 de lei pe un bilet 18 meciuri, care s-au disputat în calificările pentru Cupa Mondială la fotbal și câteva partide din ligile inferioare din Anglia, iar norocul a fost cu el. Marin este un amator de fotbal și chiar joacă, de câțiva ani, în calitate de portar la o echipă raională.

Tânărul a recunoscut că o parte din noroc i-a fost adus chiar de soția sa, despre care spune că se pricepe mai bine la pariuri sportive, iar campionatul englezesc îl știe ca la carte.

”Eu sunt amator de fotbal, mai bine zis, joc fotbal, ca portar. De câștig vreau să vă spun că este noroc pur, dar pariul a fost pus cu soția, îi place și ei fotbalul. Mai mult, soția mea se pricepe mai bine decât mine la fotbalul englezesc, ea analizează meciurile, urmărește ce rezultate au făcut echipele, eu mă mândresc cu ea”, povestește Marin.

Tânărul se consideră norocos nu doar la pariuri. Și are motive întemeiate. Acum un an, el a suferit un atac de cord și s-a recuperat rapid, este activ și energic.

”Periodic merg la medic pentru a monitoriza starea mea de sănătate. Eu sunt foarte tânăr și iată la ce duce stresul și nervii. Acum sunt bine, mă strădui să fiu liniștit și chibzuit. Acești banii cred că îmi vor prinde bine pentru a mai face unele investigații”, a continuat Marin.

Un alt norocos, pe nume Cristian S., din Chișinău, se numără printre marii câștigători ai zilei de ieri. Tânărul a câștigat 64 295,18 lei după ce a mizat 2400 de lei, la un coeficient de 24, pe un tichet cu 3 partide de tenis de la French Open și alte 3 meciuri din cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial la fotbal.

”Eu sunt student la economie, facultatea Finanțe și Bănci, acum sunt angajat la o companie de asigurări. Fac pariuri de foarte mult timp. Dacă la început eram înregistrat pe site-uri străine, acum am trecut în totalitate pe 7777.md și e mult mai bine. În primul rând, nu am probleme cu fiscul. O parte din câștiul meu se duce la stat și sunt scutit de probleme. Spun că toate companiile din țară ar trebui să lucreze așa. Deja dorm mai liniștit și nu îmi fac griji că mă voi trezi la ușă cu inspectori”, își descrie experiența tănărul.

Cristian ne destăinuie că izbânda de duminică nu este prima suma considerabilă, câștigată pe portalul 7777.md

”Nu este prima dată când câștig pe acest site, au fost zile când am ridicat 15 mii de lei, 20 de mii de lei. Acest ultim câștig îl voi folosi pentru procurarea unui automobil nou. Vreau un Mercedes, sunt un mare admirator al acestor automobile”, mai spune Cristian.

În perioada 1-14 noiembrie, amatorii de sport au obținut câștiguri în sumă totală de 74 766 997,99 lei pe 7777.md.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.